Portfolio Portfolio Portfolio Portfolio

Websites met een CMS Systeem

Webstudio88 heeft diverse producten ontwikkeld, waaronder een CMS Systeem, om de klant vrijheid te geven in het onderhoud van de website en de opslag binnen het netwerk. Doordat de software / CMS Systeem uit eigen keuken komt, kunt u perfecte support verwachten. Heeft u wensen welke niet mogelijk zijn in een standaard CMS Systeem? Dan kan er een extra module voor het CMS Systeem gemaakt worden, speciaal voor uw website!

Contact

Webstudio88
Verlengde Kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk

Telefoon 010 - 2600257
Email info@webstudio88.nl

KvK 24406602
BTW nr NL050511968B01

CMS Systeem

Het CMS Systeem MijnWebsiteBeheren.nl is het eerst ontwikkelde software programma door Webstudio88, dit wordt inmiddels al door meer dan 125 websites gebruikt. Het systeem is gebouwd in 2007 en wordt wekelijks bijgewerkt, hier heeft u geen last of hinder van.

Nieuwsbrief Systeem

Via het gebruiksvriendelijke programma MijnNieuwsbriefBeheren.nl kunt u zelf eenvoudig een mailing versturen aan uw klanten bestand. Het systeem wordt opgeleverd met één of meerdere templates welke speciaal voor u zijn ontworpen, in de stijl van uw huisstijl.

Netwerk Opslag

Netwerk Opslag is een dienst waarin Webstudio88 zich ook gespecialiseerd heeft. Hierbij wordt een relatief kleine hardeschijf-server (ook wel NAS genoemd) bij u op kantoor geïnstalleerd.